avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DOSAR IN EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

DOSAR IN EXECUTARE SILITA

Buna ziua,
In urma cu 11 ani am facut un credit cu buletinul ,la care ma achitat rate cativa ani,dar din nefericire suma restanta crestea nu scadea.La un moment dat am decis sa nu mai platesc ,si binenteles m-am trezit in luna noiembrie anul trecut cu executare silita prin proprire pe salariu,iar acum o luna am fost instintata de banca unde am un card de debit ca m-i s-a blocat contul ,dar acolo nu erau bani.Nu am fost anuntata de banca ca voi fi executata silit ,m-am trezit pur si simplu cu proprire pe cont.Valoarea creditului a fost de 5800,platile facute de mine sunt 6200,iar acum sunt execuatata pentru 8900.In concluzie un calculator achizitionat in anul 2005 si un card de cumparaturi in valoare de 2600 m-a costa 15100.Am facut reclamatie la ANPC ,raspunsul este nefavorabil deoarece dosarul este in executare.Dosarul este din anul 2012 ,proprirea la servici am primit-o in noiembrie 2015 si as dori sa stiu daca mai pot contesta in aceste conditii,s-au sunt nevoie sa platesc sumele care m-i se cer.

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2016
smihaelasimona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:09, 1 Aprilie 2016
Aveati dreptul sa depuneti contestatie la executarea silita in momentul in care ati luat la cunostinta. Daca dvs. ati luat la cunostinta in noiembrie 2015 (poprire serviciu ) atunci ar fi trebuit sa depuneti contestatie. Erau sanse si de perimare dat fiind faptul ca dosarul executional era din 2012. Asa nu prea mai aveti ce face. Stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimarea executarii silita. valy01 valy01 Am avut un credit la banca , au declarat creditul scadent și au obținut de la judecătorie executare silita în dosarul respectiv în noiembrie 2012 urmând ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. valy01 valy01 Buna ziua, am avut un credit la banca P. pe care l-am plătit o perioada; au intervenit probleme financiare și nu am mai putut plătii; au declarat creditul ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat pentru intreruperea executari gemilia gemilia spune-tiva rog se poate deschide proces in instanta pentru anularea contractului de imprumut ?suma 2ooo euro dar exista dosar executional pentru acest imprumut ... (vezi toată discuția)