avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Copil in ingrijire, venirea in Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Copil in ingrijire, venirea in Romania

Buna ziua,
am o fetita de 3 ani nascuta in Italia ,tatal italian,eu am inca domiciliul in Romania desi locuim impreuna ,in Italia ,de cand s-a nascut.Nu suntem casatoriti iar eu nu lucrez dar sunt in concediu fara plata in Romania.As dori sa stiu in cazul in ma separ de tatal fetitei ,pot pastra fetita la mine si sa ma intorc in Romania cu ea?

Alte discuții în legătură

Fetita in ingrijire alexalex2016 alexalex2016 Buna ziua, am o fetita de 3 ani nascuta in Italia ,tatal italian,eu am inca domiciliul in Romania desi locuim impreuna ,in Italia ,de cand s-a nascut.Nu ... (vezi toată discuția)
Cum schimb numele de familie al copilului? OanaAlessia OanaAlessia Buna seara Am o fetița de 5 ani născuta in Italia si poarta numele tatălui pe care nu îl vede de doi ani, si care suna când își aduce aminte.Anul ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)