Buna ziua !
De ceva vreme ne luptam pentru obtinerea unor terenuri pe care tatal meu le-a detinut.In vechiul registru agricol de la primarie (1959-1963) ele exista trecute insa in noile registre agricole,ce au fost refacute mai recent,pe baza declaratiilor acestea nu mai figureaza pe motiv ca unele " nu au incaput in titlul de proprietate " sau pur si simplu pentru ca tatal meu avea in jur de 85 de ani cand acestea au fost create si posibil sa fi uitat.
Problema este ca nimeni nu vrea sa imi prezinte vechiul registru agricol,pe motiv ca " nu exista ",desi saptamana trecuta cand am fost la primarie cucoana de acolo il prezenta unei alte persoane;moment in care i l-am smuls din mana si m-am uitat si eu peste el si mi-am confirmat cele de mai sus.Ieri cand am fost,au spus de asemenea ca nu il au,deoarece l-au dat catre nu stiu ce cadastru...abureli !
Eu cui trebuie sa ma adresez ? S-au facut o gramada de improprietariri si retrocedari fara drept in ultima perioada,au aparut titluri de proprietate pe banda rulanta...nu se mai poate !!
Va rog sa ma sfatuiti unde trebuie sa depun planegere...
Am fost si la avocatul poporului si acesta a trimis pe cineva,care a trimis o hartie de solutionare culmea,catre primarie comunei !!
Va multumesc !!
Teoretic ar trebui sa discutati amiabil cu primarul
Daca nu solutionati amiabil,va ramane sa analizati oportunitatea si eficienta unei eventuale actiuni in instanta
Despagubire
geea.helios
Dacă o primărie a unei comune ”face pierdut” un teren din registrul agricol, insa eu, cu titlu de proprietate vechi (1945, ) pot dovedi și ... (vezi toată discuția)