avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept de semnare in statul de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept de semnare in statul de plata

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca exista vre-un temei legal prin care unul dintre soti poate semna in statul de plata si sa incaseze salariul/ indemnizatia/ tichete de masa ale celuilalt sot, fara a avea o procura in acest sens. Dar in cazul in car sunt salariatii aceleiasi institutii?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 2 Aprilie 2016
Nu exista temei legal in niciunul dintre cazuri.
Numai daca are imputernicire din partea celuilalt sot poate ridica drepturile banesti ale acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz angajator plata salariu lumifatu lumifatu deoarece eram inca in concediu medical, vineri 9 august mi-am trimis fiica sa-mi ridice drepturile banesti cu o imputernicire scrisa si semnata de mine. desi o ... (vezi toată discuția)
Procura notariale pentru drepturi salariale olimpiu2009 olimpiu2009 Buna seara, Am un prieten care are o datorie la mine si nu pot sa recuperez banii de la el pentru ca din pacate este si un pasionat al jocurilor de ... (vezi toată discuția)
Retinere bonuri in urma demisiei Norishor Norishor Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie cat mai repede posibil. In urma cu cateva saptamani mama mea si-a dat demisia de la locul de munca si a ... (vezi toată discuția)