avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen auto proba practica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen auto proba practica

Bună seara, tocmai m-am reinscris la examenul auto, proba practica și am fost programat după circa 2 luni jumătate. Din punctul meu de vedere mi se pare absurd luând în considerare faptul ca ești obligat sa susții cele trei ședințe obligatorii în termen de 15 zile pentru reinscriu re, vreau sa întreb dacă exista vreo prevedere legala legata de durata maxima la care poți fi reprogramat la proba practica. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:02, 3 Aprilie 2016
Nu exista nicio prevedere legala.
Reprogramarea se face functie de cat de multi cursanti sunt programati pentru examinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprogramarea examen auto emy24 emy24 imi aleg eu ziua sau o alege domnul de la politie, data reprogramarii. .?mentionez ca am picat orasul(emotii de imi tremurau si mainile si picioarele cand ... (vezi toată discuția)
Scoala soferi rdinamix rdinamix Salut! Am o intrebare si anume daca am inceput scoala de soferi cat c am promovat examinarea teoretica si urmeaza cea practica dar intretimp mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online ... Otilia_1 Otilia_1 Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online cu durata de 4 luni . Prețul acestuia era de 4800, ce se puteau achita integral sau în 4 rate ... (vezi toată discuția)