avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contracte civile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contracte civile

Buna ziua
Am urmatorul caz: o firma cu domeniu de activitate "Activitati ale organizatiilor profesionale" cod caen 9412 doreste sa angajeze pe baza contractelor civile formatori (persoanle care fac parte din consiliul de examinare) care sunt numiti de AJP (administratia Judeteana de Pensii), este LEGAL sa le intocmeasca Contracte Civile sau este obligatoriu Contract de Munca. Am uitat sa precizez ca persoanele numite formatorii lucreaza in afara programului de lor de lucru.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nicoriciclaudia , utilizator 09:24, 4 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pt. membrii consiliu administratie ong mihaitudor66 mihaitudor66 Buna ziua, La ce cod COR se incadreaza membrii consiliului de administratie ai unui ONG? Multumesc! (vezi toată discuția)
Inlocuire interimar tory_bei tory_bei La ultima sedinta de consiliu de administratie s-a hotarat scoaterea postului de manager la concurs. Unitatea se afla in stadiu de primire dosare si ... (vezi toată discuția)
Statutul unui administrator luis29 luis29 As avea si eu cateva intrebari in legatura cu statutul unui administrator 1. Un administrator, numit prin hotarare AGA, poate fi angajat la o firma cu ... (vezi toată discuția)