avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Evaluator imobiliar autorizat ANEVAR
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Evaluator imobiliar autorizat ANEVAR

Buna ziua

Stie cineva sa imi spuna care este procedura de a deveni evaluator autorizat ANEVAR? in sensul ca dupa examenulde acces in profesie ce trebuie sa fac(stagiatura...cu cine,cine imi da de lucru, etc ? (caut eu sau ma inregistrez la anumite institutii).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:02, 4 Aprilie 2016
Parcurgeti [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce facem cu diploma? elenadragoi2008 elenadragoi2008 buna ziua ,am terminat in 2010, dreptul, dar nu m-am inscris nici la barou nici nu m-am angajat caci nu am gasit unde, vreau sa stiu daca am drept de semnatura ... (vezi toată discuția)
Atribuirea calitatii de expert evaluator Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandeam sa incep si eu niste cursuri de a deveni expert evaluator in domeniul imobiliar si in evaluarea intreprinderilor. Se merita oare? Imi ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobil MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL am preluat o societate care are inregistrata in contabilitate o cladire(farmacie) achizitionata in 1997 la valoarea de 10.000 lei. cladirea este amortizata ... (vezi toată discuția)