avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalpi montati abuziv ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalpi montati abuziv ?

Buna seara ! O companie de telefonie a montat 2 stalpi din lemn pe proprietatea mea in urma, punand pe ei in prealabil cablurile aferente . Nu ca m-ar deranja in vreun fel , insa este normal sa nu fi fost intrebat inainte ? Daca cu sau fara intentie aduc daune acestor stalpi , pot fi sanctionat in vreun fel ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:40, 10 Aprilie 2016
Cereti si dvs. niste juste despagubiri pentru folosinta terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz racordare enel energie AldonaMihaila AldonaMihaila Buna seara, Ma confrunt si eu cu o problema creata de compania Enel. Am achizitionat un teren pe care exista si o constructie (fosta pensiune, ulterior ... (vezi toată discuția)
Stalpi electricitate pe teren proprietate gabyteo gabyteo Buna ziua. Compania de lelectricitate are 2 stalpi pe terenul meu, proprietate personala. As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate (act normativ, etc) sa ... (vezi toată discuția)
Cablu electric pe teren Numaratoare Numaratoare Buna si multumesc anticipat de raspuns.Am un teren de 600 m pe care doresc sa contruiesc P + 1 dar pe o diagonala trece un cablu electric de la stilpi de ... (vezi toată discuția)