Inundatia a avut loc din vina constructorului si a modului cum a fost facuta receptia imobilului
Ca sa puteti invoca culpa constructorului este necesar sa furnizati date concrete despre receptia si garantia edificiului-informatii pe care primaria prin serviciul urbanism le detine
Atat timp cat la nivelul imobilului de locuit in comun a fost infiintata asociatie de proprietari,
conform dispozitii in vigoare ,asociatia este raspunzatoare pentru buna functionare a partilor comune de constructii si instalatii
Ati precizat multe aspecte,majoritatea irelevante
Nu au legatura inundatia ,cu neplata chiriei,cu comisia presedintelui,cu primaria,cu instanta
Desi eu am facut plangere impotriva ,,proprietarului(ramasa pe loc) acesta a inaintat actiune in instanta
Concret care este obiectul plangerii formulate impotriva proprietarului ?
care este acel proprietar impotriva caruia ati inteles sa faceti plangere ?
Concret care este obiectul actiunii formulate de catre proprietar in instanta si ce calitate detineti dv avand in vedere ca dv nu aveti incheiat contract de inchiriere cu primaria ?
timp de sapte saptamani de la incheierea contractului de inchiriere cei de la primarie-spatiul locativ m-au privat de dreptul de a utiliza locuinta pentru care plateam chirie.
Aveti dreptul prevazut si garantata de Legea Fundamentala de acces neingradit la justitie,unde va puteti adresa cu actiune in pretentii pentru perioada cat
m-au privat de dreptul de a utiliza locuinta pentru care plateam chirie.
am primit jignirile de rigoare alaturi de reprosul ca ,,trebuia sa solicit sprijin presedintiei doar pentru mine nu si pentru vecini
Dv ati precizat
De fapt ei s-au infuriat pe mine din momentul in care am solicitat sprijinul Presedintiei pentru a putea intra in case.
Presedintele de asociatie nu se implica in solutionarea disputelor existente intre proprietar-primarie si chirias
Ce ar trebui sa solicit in instanta pentru a putea obtine detalii despre statutul juridic al imobilului
Care este obiectul actiunii formulate de dv in instanta ?
Din precizarile dv rezulta ca este vorba despre un imobil executat de primarie cu fonduri europene pe un teren proprietate privata,proprietarul de drept al terenului revendicand si castigand in instanta terenul
Nu este o situatie singulara
In tara,exista zeci de situatii identice
Situatia este complicata ,se poate solutiona intr-o perioada de timp nedeterminata,numai dupa ce primaria va reusi sa negocieze fie achitarea unei sume =c/v teren,fie alocarea altui teren