avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariu confidential?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariu confidential?

Buna ziua. In calitatea mea de proprietar, membru al Asociatiei de proprietari, am dreptul sa stiu cuantumul salariului unui angajat al Asociatiei? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:52, 8 Aprilie 2016
ynocentta a scris:
Mai mult,lunar in lista de plata intretinere trebuiesc afisate indemnizatiile presedinte, administrator,cenzor,femeie de serviciu

Sunteti amabila sa citati articolul de lege care prevede ca pe lista de plata trebuie afisate indemnizatiile presedintelui, administratorului, cenzororului si femeii de serviciu? De de nu si a instalatorului, a contabililui, a casierului, liftierului...? #-o

ynocentta

Daca nu cunoasteti prevederile aplicabile in speta nu mai postati dispozitii din legea 230/2007 care nu se aplica cu prioritate fata de Codul Muncii..

Daca tot sunteti asa de amiabila cu astfel de mesaje , postati textul exclusiv din Legea nr.230/2007 sau din Normele de aplicare a acesteia care prevad dispozitii cu privire la relatiile de munca , mai ales la confidentialitatea salariului.

Asociatia de proprietari nu este sindicat,iar proprietarii nu pot fi asimilati reprezentantilor salariatilor

Unde am facut eu astfel de mentiune ? ... daca nu cititi cu atentie mesajele postate nu mai postati mesaje care induc in eroare pe cei care folsoesc aceasta Sectiune a Forumului.

p.s.
Ce ati postat dvs este offtopic si v-am mai atras atentia inca o data cu privire la mesajele dvs. In situatia in care continuati sa mai postati astfel de mesaje , probabil ca voi apela la dispozitiile Regulamentului de postare in Forum si le voi sterge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu presedinte de bloc lizica lizica Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la salariul Presedintei de bloc si anume cine poate decide modificarea/marirea salariului Adunarea Generala sau ... (vezi toată discuția)
Care sunt angajatii asociatiei de propietari? maria_carmen maria_carmen In comitetul de conducere a unei asociatii de propietari (presedinte, vicepresedinte, cenzori, membri) cine este platit si cum se calculeaza salariul ... (vezi toată discuția)
Membrii comitetului executiv ivladutoiu ivladutoiu 1. sotia/sotul care nu sunt titulari de contract vanzare-cumparare trebuie trecuti in Actul constitutiv anexa la statut, respectiv acordul de asociere? 2. ... (vezi toată discuția)