avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cutie ceasuri iesiri?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cutie ceasuri iesiri?

Buna ziua,
Am comandat ceasuri de la furnizor si ne-au dat si cutii pe factura la ele. Cand am intocmit nir-ul ne-a bagat in stoc si cutiile, doar ca nu le adaugam pe factura la iesire si acum ne-am trezit cu 500 cutii pe stoc. Cum se procedeaza ca sa scapam de stoc? Pentru ca noi fizic nu le mai avem ca le-am oferit clientilor care au cumparat ceasul respectiv.

Multumim
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 08:50, 6 Aprilie 2016
Banuiesc ca nu au valoare.In mod normal trebuiau asamblate 1ceas +1 cutie= 1ceas.Le faceti o factura de iesire cu discaunt de 100%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura promotii ema2014 ema2014 Societatea noastra primeste de la un furnizor o naveta de bere cu discount 100% impreuna cu niste lozuri, clientul care achizitioneaza 2 unitati din produsul ... (vezi toată discuția)
Promotie pt.stimularea vanzarilor lyly-ana lyly-ana Buna ziua. Societatea X are in stoc unele produse cu vechime ff mare. Pentru ca aceste produse nu se vand(mai au termen de valabilitate ,dar nu foarte mare) ar ... (vezi toată discuția)
Cum se face un nir corect ? pucheanumarian pucheanumarian Sunt nou in domeniu ca gestionar si de curand m-am confruntat cu o mica problema pe care as dori s-o lamuresc pentru a nu mai avea semne de intrebare pe ... (vezi toată discuția)