avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anularecontract de vanzare cumparare cu clauza de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anularecontract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

Buna ziua
Cum poate fi anulat amiabil un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere?
Am incheiat un astfel de contract cu mama mea in 2011, dar situatia materiala de acum nu imi mai permite sa ii asigur toate cele mentionate in contract.
Doresc sa renunt la contract fara sa merg in instanta. Cum pot sa rezolv?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:13, 5 Aprilie 2016
Anularea nu se poate cere, decat poate daca contractul este afectat de vicii sau alte cauze de acest gen, insa se poate cere rezolutiunea pentru neexecutarea contractului sau incetarea cu acordul partilor - mutuss consensus mutuss dissensus. Depinde acum si daca dvs. aveti pretentii sau nu pentru ce ati platit, caci in principiu nu aveti dreptul sa mai primiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de vanzare-cumparare cretuvasile1970 cretuvasile1970 Buna ziua, Se poate anula un contract de vanzare-cumparare daca atat vanzatorul cat si cumparatorul sunt de acord? Daca acest contract va fi anulat si el ... (vezi toată discuția)
Anulare act notarial cu acordul părților Marta B. Marta B. Dacă a fost întocmit un act notarial între mamă și unul din copiii ei, pentru că acest copil, în schimbul îngrijirii, să primească toate bunurile și ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de intretinere stefantis stefantis Buna ziua, va supun atentiei o problema pe care nu stiu sa mi-o explic. Suntem 2 frati. Mama a achizitionat un apartament dupa moartea tatalui. Fratele meu ... (vezi toată discuția)