avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abuz serviciu Executor
Discuție deschisă în Executare silită

Abuz serviciu Executor

Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati daca un BEJ poate retine timp de 5 ani o suma recuperata intr-un dosar a caror acte au fost anulate?

Este abuz de serviciu conf CNP?
Cel mai recent răspuns: ContSters275324 , utilizator 09:55, 6 Aprilie 2016
Poate fi, caci nimeni nu va poateraspunde este fara sa vada in concret actele si situatia de fapt.
Executorul a beneficiat de "exceptia lipsei calitatii procesuale" si eu am fost obligat la plata unei sume pe care nu am primit-o dar care se gaseste in conturile BEJ si refuza sa-i dea inapoi fara cheltuielile de executare + inflatie pe care mi le asum eu. Asa s-ar intregi suma in litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla executare ContSters275324 ContSters275324 Buna ziua! Am o intrebare : este posibila executarea silita a unui tert, in aceeasi cauza,in aceeasi perioada de timp prin doua BEJ diferite? Daca DA , de ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa in recurs? ContSters40598 ContSters40598 La judecarea unei plangeri conform art.53 din Legea nr:188/2000, am chemat in judecata Biroul executorului judecatoresc, deoarece executorul a refuzat sa ... (vezi toată discuția)