avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare corespondenta online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare corespondenta online

Buna ziua,
Fosta mea prietena a reusit sa intre fara consimtamantul meu si fara sa stiu in apartamentul in care locuiesc.
Mi-a citit toata corespondenta din mesageria facebook, a copiat-o pe stick, a facut print screenuri si acum ma ameninta ca trimite totul la mine la munca (sefului, colegilor, etc).
In eventualitatea in care o va face, care este modalitatea legala in care o pot trimite in judecata pentru ca din cate stiu asta se pedepseste penal si cum pot cere daune financiare in cazul in care imi pierd jobul?
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 17:55, 9 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
:))))) sunt foarte atenta la detalii! si nu, nu are cum sa dovedeasca nimic. De unde stim ca a intrat fara drept? de unde stim ca nu erau impreuna in acel moment si ca s-au despartit ulterior? asa zice el, dar cine il crede pe cuvant? hai sa nu mai vanam cai verzi pe pereti! pana nu trimite conversatiile, nu are ce sa faca. sa mearga sa depuna plangere ca o sa se intample fix, nimic!
nu va mai uitati la filme americane....
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2016
cris0811, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hărțuire pe facebook Nicoyoyo Nicoyoyo Sunt hărțuită de 4 luni de zile pe Facebook,își face numai conturi false,mă amenință,mă jignește și lase mesaje și la prieteni,ce pot face, pentru ... (vezi toată discuția)
Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
Fostul concubin nu accepta sa iasa din proprietatea mea mairyloy mairyloy Buna ziua...am avut o relatie de aproape 4 ani de zile cu un cetatean grec cu care am locuit impreuna in propietatea mea. Ne-am despartit de aproape 3 luni si ... (vezi toată discuția)