avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesionare antecontract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesionare antecontract vanzare-cumparare

Buna ziua,

Am semnat un antecontract de vanzare cumparare a unui apartament nou. Pretul apartamentului a fost calculat cu TVA 20%.
Deasemenea in antecontract este specificat ca pot il pot cesiona doar cu acceptul vanzatorului.
Daca vanzatorul accepta acest lucru si gasesc un potential client care ar putea cumpara apartamentul cu TVA 5% (un client care nu a mai profitat de TVA 5% la achizitionarea unui imobil nou), se poate schimba antecontractul si recalcula pretul apartamentului folosind TVA 5%?
Daca da, cat de complicat este?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2016
Cump, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:25, 10 Aprilie 2016
Nu este complicat, dar nu va putem da un raspuns atata vreme cat nu stim ce scrie in antecontractul respectiv, care in esenta este tot un contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva platit de cetatenii straini la achizitia unui apartament brily91 brily91 Stimati domni, ginerele meu, cetatean brazilian, casatorit cu fiica mea, au incheiat un ctr de rezervare apartament in suprafata utila de 102 m.p. la pretul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare dublu avans - nerespectare antecontract fox_19 fox_19 Buna ziua, In toamna lui 2007 am semnat un antecontract pentru achizitionarea unui apartament de 2 camere, intr-un bloc nou, in Sibiu. In antecontract scrie ... (vezi toată discuția)
Cota 5% tva locuinte noi iulys iulys Buna ziua, In data de 17.09.2009 am semnat un antecontract pentru achizitionarea unei locuinte noi prin programul \"Prima Casa\". Pretul apartamentului ... (vezi toată discuția)