avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere pentru scoaterea unei persoane de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere pentru scoaterea unei persoane de la intretinere

buna ziua,am urmatoarea problema .Am anuntat administratorul blocului ca incepand cu luna ianuarie la apartamentul unde locuiesc va ramane o singura persoana in loc de 3 pe o perioada anumita de timp.memoria acestuia a fost scurta si acesta a trecut la intretinere pe luna ianuarie tot 3 persoane I-am improspatat memoria ca pentru luna februarie sa treaca 1 persoana mi-a zis ca a uitat si ca situatia se va reglementa pe parcurs,dar bineinteles ca a uitat din nou .acum am facut o cerere catre presedinte prin care am solicitat scoaterea retrocativ a 2 persoane de la intretinere mentionez ca dovezii asupra faptului ca l-am instintat pe administrator in timp util sunt biletele de citire a contoarelor de apa ,pe care mentionez de fiecare data si numarul de persoane apoi si din consumul de apa inregistrat pe peroiada respectiva rezulta consumul adecvat unei singure persoane mai pot sa fac dovada ca cele doua persoane lipsa pe perioada respectiva nu au fost in tara si deci plata cheltuielilor pe persoana trecute de administrator la lista de plata nu sunt justificate.intrebarea mea este daca presedintele poate sa rezolve aceasta problema si daca nu raspunde la provocari ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 10:55, 10 Aprilie 2016
daca aveti apometre, numarul de persoane nu mai are o asa mare importanta in costuri.
Reparatiile se distribuie dupa cota de proprietate, nu dupa numarul de persoane.
La fel si service pentru lift.

Fireste, trebuie sa fim corecti.
Daca ne mai scapa ceva, regularizam.

Chiar asa, daca erati dumneavostra administrator, cum ati fi procedat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2016
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Trebuia sa faceti o cerere de scoatere a persoanelor, de la bun inceput, nu dupa ce au plecat. Atunci ati fi putut sa o rezolvati mai usor.
Eu de fiecare data dau administratorului in scris printr-o cerere sa imi scoata x persoane, pe durata y.
@petre_marian
Factura cu "liftul" (service ascensor) nu se imparte pe numar de persoane, ci pe cota-parte indiviza.

Este vorba de legea 34/2015, aparuta in MO nr. 172/2015, deci este in vigoare dupa toate regulile.
Intr-un bloc vechi de 30 ani se va gasi mereu cate ceva de reparat.

buna ziua.da sunt de acord cu reparatiile dar cu actele ,facturile la vedere adica transparenta si legalitate aici era problema mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum trecut gresit la apa rece alina_25 alina_25 Pe luna ianuarie 2021 cat si pe luna februarie 2021 pe listele de plata a intretinerii am fost trecuta cu 9 mc la apa rece in luna ianuarie si 7 mc pe luna ... (vezi toată discuția)
Este corect sa platesc o intretinere de 140 ron pentru o persoana care a locuit opt zile intr-un imobil ? id032013 id032013 Va rog sa-mi confirmati daca administratorii au procedat corect pentru calcularea intretinerii in acest caz. Deoarece administratorii acestui bloc au o ... (vezi toată discuția)
Mi s-a impus consum pausal timp de 2 luni pentru ca nu am dat citirea apometrelor pe o luna dddaniel dddaniel am uitat sa declar consumul de apa rece si apa calda pe o luna si mi s-a impus timp de 2 luni un consum de 5,1mc/ persoana apa rece si 3,3mc/persoana la apa ... (vezi toată discuția)