avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum se notifica deschiderea insolventei unui creditor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum se notifica deschiderea insolventei unui creditor

Buna ziua,
Notificarea deschiderii procedurii de insolventa se comunica creditorilor cu sediul in alta tara in limba romana ?
Este obligatoriu sa fie notificat in alta limba , cu traducere legalizata ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lentian , utilizator 14:52, 8 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Regulament intern luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. as dori sa stiu daca traducerea in limba romana a regulamentului intern al unei companii trebuie si legalizata. Mentionez ca documentul a fost ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)