avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii - luare marfa din gestiune in locul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii - luare marfa din gestiune in locul salariului

buna ziua! Sunt angjat de o luna la o sala de jocuri +bar abia deschis . Vreau sa imi dau demisia pentru ca locatia barului e intr-o zona proasta si nu are clienti cu siguranta in mai putin de 1 luna va inchide . Imi e frica sa nu fi pierdut timpu aiurea muncind pentru altu si sa nu imi mai iau banii. vreau sa stiu ce a-si pati daca iau bautura din bar pana imi acopar salaru . specific ca nu muncesc cu carte de munca . vreau sa iau bautura din bar la pretul care este specificat in factura nu la pretul barului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 8 Aprilie 2016
Puteti fi acuzat de furt, daca luati bautura din bar pana va acopeti c/v salariului... insa puteti sesiza ITM-ul daca nu vi s-a intocmit c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri demisie verrcetty verrcetty cred ca m-ati inteles gresit mesajul initial era: "buna ziua lucrez de 9 luni intr-o companie unde inca de la inceput am avut probleme. in luna noiembrie ... (vezi toată discuția)
Pot fi trasa la raspundere ? ContSters193826 ContSters193826 Buna ziua,un sfat va rog.Sunt angajata la un patron ce detine doua firme,una se ocupa cu jocuri de noroc iar pe cealalta are un bar.Mentionez ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând s-a deschis o sala de jocuri cu program ... Jeasminne Jeasminne Bună ziua. De curând s-a deschis o sala de jocuri cu program non-stop sub apartamentul meu, ceea ce duce la lipsa linistii și gălăgie în mod constant, ... (vezi toată discuția)