avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... POT si CUT suprafata de luat in calcul
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

POT si CUT suprafata de luat in calcul

Avem doua loturi de teren.Unul in proprietate privata exclusiva si unl in proprietate indiviza.Acest al doilea lor este de fapt drum de acces insa in actul de vanzare cumparare figureaza ca lot distinct.Intrebarea este daca la calcularea POT se ia in considerare atat lotul detinut exclusiv cat si lotul detinut in indiviziune.Am aceasta informatie si personal,mi se pare ,,ciudat,,
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 10:22, 9 Aprilie 2016
Pentru stabilirea procentului de ocupre a terenului se ia in calcul suprafata imobilului pe care se face investitia, presupun ca nu construiti pe drum si astfel la calcul veti folosi doar suprafata terenului aflat exclusiv in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitati...dintr-o vanzare-cumparare petrisor1970 petrisor1970 initial terenul a fost impartit in 5 loturi (4 loturi construibile + 1 lot drum de servitute cu cote de drum în procente corespunzătoate suprafeţelor ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute pentru loturile invecinate vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua, Pe o suprafata de teren, in urma parcelarii, respectiv vanzarilor catre mai multi proprietari, s-a prevazut si un drum de servitute pe partea ... (vezi toată discuția)
Acces dezmembrare aliaz aliaz Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren cu suprafata de aprox. 1500 mp (lungime aprox. 150 m, latime aprox. 10 m). Am gasit cumparator pentru jumatatea ... (vezi toată discuția)