avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In legatura cu mostenirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In legatura cu mostenirea

Tatal meu a murit in 19 .03 .2016 .
Eu locuiesc in strainatate si sora mea ma anuntat ca sa vin sa deschidem taxa de succesiune,dar exista o problema ca a descoperit ca nu avem contract pe casa si terenuri,nu stim exact daca a pierdut contractul,dar din cat eu imi aduc aminte casa era cumparata de la stat cum se faceau acum 80 de ani treburile,nu stiu sa explic foarte bine acest lucru.Poate sa se duca sora mea la cadastru sa scoata un justificant ca sa putem sa deschidem taxa de succesiune,pt ca ea nu stie exact cum sa procedeze si cu ocazia aceasta daca aveti placerea de a ma indruma cum sa procedam.Daca poate sa faca singura anumite lucruri sau trebuiesc toate actele:cadastru ,etc. sa le facem impreuna.
Va multumesc anticipa!
Sa mearga la notarul care are competenta teritoriala cu privire la mostenire si i se va explica ce trebuie sa faca si ce acte sa aduca. Adunati toate hartiile posibile si mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune furnisoara furnisoara Buna ziua, Ma numesc Lucian si am o situatie cu o intrebare la final. Situatia este asa: bunica a avut o sora care au mostenit impreuna vreo 3 terenuri si o ... (vezi toată discuția)
Declaratie notar renuntare la susccesiune stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 cind am facut taxa cu fratele meu am despagubit un nepot ptru a renunta la toate drepturile lui acum dupa 4 ani a murit fratele meu daca deschid taxa sa devin ... (vezi toată discuția)
Sora noastra ne-a pacalit, cred pe toti fratii, cand mama era pe patul de moarte Euroinvest Euroinvest Santem cinci frati si as vrea sa stiu cum pot afla daca mama noastra a vandut partea ei de proprietate pe timpul cand traia. Precizez ca ambii parinti sunt ... (vezi toată discuția)