avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... \"Magazin\" clandestin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"Magazin" clandestin

Bună ziua !
Posed o Întreprindere Individuală prin care vând produse şi servicii, iar în vecinătatea zonei în care activez o familie "şi-a deschis magazin", pe 1 martie a.c. Am pus între ghilimele deoarece marfa este cumpărată pe bon fiscal de la engross, şi vândută fără nici un fel de document.
Care sunt măsurile pe care considerați că ar trebui să le iau ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:42, 9 Aprilie 2016

Cum adica "vândută fără nici un fel de document"?
Adică "la negru". Ei cumpără marfă de la depozite şi o vând pur şi simplu. În plus vând şi țigări "ruseşti", fără timbru, de contrabandă.
Faceti o sesizare la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comerț second-hand Hliboceanu Alina Hliboceanu Alina Buna seara. Am si eu o mare nelămurire in ceea ce priveste returnarea produselor second-hand. Am peste 4 ani de cand dețin o mică afacere de acest gen, mai ... (vezi toată discuția)
Ce documente se intocmesc la transferul intre gestiuni? carmenbn carmenbn Am o gestiune pt. marfuri en-gros si una pt.marfuri la pret cu amanuntul.Pot transfera marfa din gestiunea cu amanuntul in cea en-gros?(dupa cateva zile,marfa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie comercializare ingrasamant Rares Fulger Rares Fulger Buna ziua! As dori sa stiu daca imi trebuie vre-o autorizatie pentru a comercializa ingrasamant(azotat de amoniu).Il cumpar de la o firma distribuitoare si il ... (vezi toată discuția)