avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In ce conditii trebuie trecuta o a-3-a persoana la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In ce conditii trebuie trecuta o a-3-a persoana la intretinere

Buna seara. Am si eu o problema cu administratorul blocului,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum o pot rezolva.Copilul meu locueste cu soacra mea la alta adresa in timpul saptamani, fiind mai aproape de scoala,il iau acasa doar de vineri seara pana duminica seara ,rareori se mai intampla sa vina in cursul saptamani o zi.
Administratorul vrea sa traca 3 personae la cotele de intretinere.Pot sai fac dovada ca fiul nostru locueste la alta adresa unde se plateste cote de intretinere pentru el ,cerand o adevarinta de la acea asociatie de propietari in care sa specific numele copilului,si in cazul in care va trece 3 persoane la lista de intretinere sa o contest ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 22:16, 10 Aprilie 2016
Faceti cererea de scoatere de la cheltuielile de intretinere pentru copil aratand ca acesta locuieste la bunici. Cerea o adresati presedintelui asociatiei. O intocmiti in doua exemplare si pastrati un exemplar cu numar de inregistrare.
Apoi vedeti efectul pe lista de plata aferenta primei luni precizata in cerere. Daca nu se scade o pesoana, o sa contestati lista de plata in 10 zile de la afisare.
La cererea oficiala a solicitantului,comitetul executiv poate dispune modificarea numarului de persoane care locuiesc provizoriu sau definitiv mai mult de 15 zile/luna in condominiu
scoaterea de la intretinere se face pe propria declaratie.
Daca copilul nu doarme 15 zile acasa poate fi scos de la intretinere.
Sa ceri sa se aduca dovada din alta parte e un abuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane la intretinere florentinav12 florentinav12 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un aspect. Am un copil de 4ani care este trecut la intretinere unde locuiesc parintii mei. In fiecare seara ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari stan grecu valentin stan grecu valentin Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca o persoana plateste cheltuielile de intretinere aferente unei persoane la o asociatie de proprietari si tot acea persoana ... (vezi toată discuția)
Cerere de scutire de la cotele de intretinere cornelusha cornelusha Buna seara, o prietena m-a intrebat astazi daca exista o modalitate de a fi scutita de la plata cotelor de intretinere la un apartament pe care il are in ... (vezi toată discuția)