avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere copil cu handicap gr.I
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere copil cu handicap gr.I

Avem urmatoarea situatie: X are 3 copiii cu 3 sotii. Primul copil (student) primeste pensie de intretinere 18% din venit. Al doilea si al treilea 16% din venit.
Exista posibilitatea o eventuala marire a pensiei de intretinere pentru al doilea copil avand in vedere ca este cu cerinte speciale (gr. I handicap)?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:46, 10 August 2009
Exista aceasta posibilitate dar se poate obtine marirea numai in instanta!
Faceti actiune si solicitati marirea cuantumului pensiei alimentare motivand prin certificat medical handicapul de care sufera copilul si necesitatea unei mariri a pensiei.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru 2 copii tanad cont ca al doilea minor are gradul 1 de handicap badea_madalina badea_madalina am cerut in instanta sa mi se actualizeze pensia alimentara acordata de instanta in 2001 pentru 2 copii,mai ales ca cel de al doilea minor are gr 1 de handicap ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara iusty75 iusty75 Eu și fostul meu soț avem custodie comună . În cazul în care as solicita că cei 4 copii să fie doar în custodia mea, ar mai beneficia copiii de pensie ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie intretinere minor în cazul unui salariu mare edmond11 edmond11 Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la problema următoare. Fosta soție m-a chemat în judecata pentru majorarea pensiei de ... (vezi toată discuția)