avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta de pensionare

Sotul meu face 60 de ani in luna iunie, are o vechime in munca de 21 anii plus 6 ani spor grupa, plus 5 ani facultate la zi cu diploma, plus 1an si 4 luni stagiu militar. La ce varsta poate iesi la pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:35, 11 Aprilie 2016
Limita de varsta la 65 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii si la ce data imi pot depune dosarul de pensie? tudorelpopescu tudorelpopescu Buna ziua,d-le avocat, Am absolvit facultatea in anul 1985,si inainte am efectuat stagiul militar de 1an si 4 luni.Dupa absolvirea facultatii,m-am angajat in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata kovacs_senior kovacs_senior Buna ziua, sotul meu poate iesi in pensie in 2016 martie, la 60 de ani, avand peste 21 ani lucrati in grupa a 2-a, si perioada de cotizare 39 de anideja in ... (vezi toată discuția)
Pensionare ionitaaneta ionitaaneta Sotul meu,nascut la 23 oct.1952 cu activitate in munca incepind cu 15.10.1970 si pina in prezent( in acest interval a fost a fost in armata 1an si 4 luni) ... (vezi toată discuția)