avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Modificare sedii sociale ale firmelor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Modificare sedii sociale ale firmelor

Am achizitionat un apartament unde au inscris social mai multe firme ale fostului proprietar.

Care sunt pasii pentru a scoate aceste firme de pe apartament?
Depuneti o sesizare la O.N.R.C. Oficiul National a Registrului Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. dupa achiziționarea apartamentului, am aflat ca fostul ... CalatorulN CalatorulN Buna ziua. Dupa achiziționarea apartamentului, am aflat ca fostul proprietar a luat in spatiu cateva persoane si cateva firme cu adrese sociale. Ce pot face ... (vezi toată discuția)
Sediu social omis la cumpararea unui apartament graurus graurus Buna ziua, Am cumparat un apartament acum ceva timp, iar proprietarul a omis sa mentioneze ca apartamentul figureaza ca sediul social pt o firma a unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la tcmaia focsani ... pasteleria pasteleria buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la TCMAIA Focsani ,am facut zeci de intrebari si nimeni nu stie unde se gasesc arhivele de la aceasta unitate ... (vezi toată discuția)