avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine stabileste moneda pensiei alimentare (lei, euro)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine stabileste moneda pensiei alimentare (lei, euro)

Buna ziua! Ajutati-ma va rog,nu stiu ce sa fac!!! Am 3 copii,2 in Italia si 1 in Romania,lucrez in Italia,am 2000 euro net,copilul din Romania m-a dat in judecata pentru majorare,cu 3 ani in urma (in 2013),mi s-a fixat 1/6 din venitu net,dar nu o suma,acum ajutati-ma sa inteleg: 1- cine fixeaza suma ,cat am de trimis ? 2- cine fixeaza moneda de plata? 3-daca nu am toti banii (s-au adunat in 3 ani) ce mi se intampla,pot plati esalonat? 4-daca nu platesc ce se intampla?va rog sa imi raspundeti si mie,multumesc,o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 11:01, 15 Aprilie 2016
Ellyn a scris:

In ce cazuri se stabileste pensia alimentara, in procent sau suma fixa! Multumesc!

in cazul in care asa vrea judecatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere minor Lorenanicoleta Lorenanicoleta Buna ziua. In august 2016 am introdus actiune la judecatorie pentru recalculare pensie de intretinere minor pe ultimii 3 ani deoarece instanta in 2007 a ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara cris87 cris87 buna ziua sunt intr-un proces de stabilire a paternitatii,nu am avut inca prima infatisare...insa vroiam sa va intreb pentru a fi pregatit,cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - 25% din toate veniturile tatalui? cristinani cristinani Buna seara, Intentionez sa il dau in judecata pe tatal copilului pentru plata pensiei alimentare si am nevoie de cateva sfaturi / raspunsuri: - in cazul ... (vezi toată discuția)