avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... economist si ,,profesor"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

economist si ,,profesor"

Buna seara/ziua!
sunt economist(contabilitate)angajata cu 8 ore cu cm pe timp nedetreminat in sectorul privat,as dori maxim 8 ore/saptamana ca profesor suplinitor pt economie(economie aplicata si educatie antreprenoriala)in sistemul public de invatamant(liceu de stat).Am dreptul legal de a putea lucra in ambele 2 locuri ?multumesc anticipat,Angela
Cel mai recent răspuns: Eugenia Angelica Fortuna , Consultant resurse umane 23:14, 10 August 2009
Buna seara ! Desigur ca puteti ,doar ca trebuie sa intrebati la liceu ce fel de contract trebuie sa semnati? specificandu-le ca cim este la aceea firma .Spor la lucru !

Alexandra.
Colega mea Alexandra cred ca a vrut sa spuna ca in conformitate cu prevederile Codului muncii aveti dreptul la cumul de functii dar trebuie sa declarati, la unitatea unde cumulati functia, unde aveti functia de baza.
Aceasta declaratie este necesara pentru impozitarea salariului (numai la functia de baza se opereaza deducerea pentru impozit).
Ultima modificare: Luni, 10 August 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Sigur ca da...aveti dreptul sa lucrati in mai multe locuri cu mai multe contracte individuale de munca. Dar asa cum zicea si D-nul Tudor Valeriu trebuie sa anuntati unde va este functia de baza, deoarece deducerea pentru impozit se opereaza doar intr-un singur loc (si deducerea suplimentara la fel).

AngiF
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulul de functii m1971 m1971 as dori, daca se poate, o lamurire in cazul cumulului de functii (ambele contracte fiind in aceeasi unitate) pot primi sporul de vechime si la functia ocupata ... (vezi toată discuția)
Nebuloasa salarizarilor prin cumul cipair cipair buna ziua am o intrebare la care se raspunde diferit eu lucrez in doua institutii bugetare ( locul de baza este la jandarmi , iar altul cu jumatate de norma ... (vezi toată discuția)
Contract cumul functii modificat in functie de baza Maianu Maianu Buna ziua Am fost angajata in doua institutii publice, la una cu norma de baza contract de 8 ore/zi, la a doua cu norma patiala 4 ore/zi la cumul. Mentionez ... (vezi toată discuția)