avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj -casa constuita pe pamantul socrilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj -casa constuita pe pamantul socrilor

Am vre-o sansa sa castig partajul cu fostul sot pe casa contruita impreuna in timpul casatoriei pe pamantul paintilor lui?
Cel mai recent răspuns: geta36 , utilizator 10:23, 14 Aprilie 2016
buna ziua,
Daca imobilul este construit de dumneavoastra si sot in timpul casatoriei atunci DA, veti obtine cota parte, in contravaloare, din acest imobil.
Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte pentru procentaj din cota parte obtinuta, deoarece nu dispun de banii necesari pentru plata partajului. Este aceasta o posibilitate?
geta36 a scris:

Am vre-o sansa sa castig partajul cu fostul sot pe casa contruita impreuna in timpul casatoriei pe pamantul paintilor lui?

am uitat sa precizez ca aceasta casa este construita fara autorizatie de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj imobil fara intabulare albert56 albert56 sunt in proces de partaj din 2010pentru o casa cu fosta sotie,Imobilul a fost construit in timpul cazniciei nu este intabulat singurele acte ale casei suntr ... (vezi toată discuția)
Evacuare mirel.petcu mirel.petcu Buna Ziua! sunt in proces de partaj cu fosta,am o casa construita pe terenul meu mostenit ,fosta sotie si-a schimbat adersa insa refuza sa plece refuza sa ... (vezi toată discuția)
Partaj calanceavasile calanceavasile Neam certat si ne am separat in fapt in 03 01 2003 dar am divortat legal in septembrie 2008 In 17 dec 2002 am optinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)