avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs formare platit de angajator, diploma nominala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs formare platit de angajator, diploma nominala retinuta

Angajatorul m-a inscris la un curs de formare. Imediat dupa examen, raporturile de munca au incetat amiabil. Diploma s-a emis dupa ce am plecat din firma si au ridicat-o impreuna cu diplomele fostilor colegi. Patroana spune ca nu mi-o da pana nu platesc contravaloarea cursului. Firma care a organizat cursul spune ca nu poate emite un duplicat.
Ce variante am???
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 15 Aprilie 2016
Cum se raporteaza? La sectia de care apartin?
Plangerea penala se poate depune la parchetul de pe langa judecatoria din raza teritoriala, fie a faptuitorului daca se cunoaste , acolo unde s-a savarsit fapta sau chiar si la domiciliu partii vatamate.
Multumesc. Am reusit sa stabilesc o intalnire sa ii dau banii, cum fac sa fie un flagrant?
In acest caz, solicitati sprijinul politiei sau parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - procedura Nina1 Nina1 Buna seara, Parchetul de pe langa Curtea de Apel a emis Citatie pentu persoana care are calitatea de faptuitor in dosarul penal. In citatia respectiva este ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Nina1 Nina1 S-a infiintat o firma folosindu-se o procura semnata in fals.Trebuie sa ma adresez politiei economice? (vezi toată discuția)
Sfat angajare jackal85 jackal85 am gasit un anunt de angajare la o firma. pana acum discutiile s-au purtat doar telefonic si prin mail, fata in fata avand loc doar un singur interviu. pe ... (vezi toată discuția)