avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune- taxe notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune- taxe notariale

Cum se calculeaza taxa notariala la o succesiune in care cei doi parinti au murit acum 15 ani batrana si acum 9 ani batranul. Exista un titlu de proprietate pentru teren pe numele batranului pentru aproximativ 3 ha si mai exista o casa batranesca evaluata de primarie la 15.000 lei.
Mergeti cu titlul de proprietate la orice notariat din zona si va face calculul taxelor in functie de zona, valoare bunuri imobile etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa succesorala tatianato tatianato Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cezar2011 cezar2011 Buna ziua, Bunicul meu a murit acum 8 ani. Nu s-a facut succesiunea dupa ce a murit. De la decesul bunicii a trecut o luna. Bunicii au cinci copii din care ... (vezi toată discuția)
Extindere mostenire ileanadraghici ileanadraghici buna seara, acum 10 ani a decedat tatal meu ,am facut taxa de succesiune cu mama si sora mea pentru bunurile imobile( terenuri si casa) cuprinse in titlul de ... (vezi toată discuția)