avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Clienti externi cu vat invalid in VIES
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Clienti externi cu vat invalid in VIES

Ma confrunt cu facturarea externa, fara TVA, insa acesti clienti, in VIES apar ca numar invalid de inregistrare TVA. Ce inseamna asta si unde pot raporta aceste facturi, deoarce in 390 nu le pot declara, din cauza VAT invalid.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2016
Daniella13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 16:42, 13 Aprilie 2016
Dacă nu e valid codul în VIES și clienții sunt din UE, atunci nu ar fi trebuit să facturați cu TVA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)