avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere in spatiul UE, cu dovada care inlocuieste ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere in spatiul UE, cu dovada care inlocuieste permisul de conducere

Buna ziua,
Stie cineva daca cu dovada care inlocuieste permisul de conducere se poate conduce inafara granitelor Romaniei, in state membre UE?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 07:59, 14 Aprilie 2016
Cu acel act nu aveti dreptul sa conduceti decat pe teritoriul Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu dovada inlocuitoare a permisului in statele ue gabrielpopa gabrielpopa buna seara tuturor va rog sa imi raspundeti si mie la 2 intrebari :1-pot circula in U.Ecu dovada de circulatie pe care o reinoiesc din luna in ... (vezi toată discuția)
Circularea pe teritoriul ue cu dovada de circulatie Barboo Barboo Buna ziua oameni buni Avand in vedere ca facem parte din UE, sunt foarte curios daca se poate circula pe teritoriul UE cu DOVADA DE CIRCUATIE, care iti este ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat în 2014 la un an cu suspendare și 4 sub supraveghere pentru conducere fără permis. pot conduce în românia cu permisul spaniol? Mischian adrian Mischian adrian Buna ziua in 2014 am fost condamnat pt conducere fără permis la un an cu suspendare si 4 sub supraveghere cam de 2 ani am obținut permisul de conducere în ... (vezi toată discuția)