avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladiri rezidentiale si nerezidentiale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladiri rezidentiale si nerezidentiale

Buna ziua.
Cum se plateste impozitul pe cladiri,pentru o firma de contabilitate care are sediul acasa,dar care nu deduce nicio cheltuiala cu utilitatile?
Mentionez ca,suprafata nu este delimitata.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 15:46, 14 Aprilie 2016
Conform ultimelor reglementari, impozitul platit este cel normal pentru cladiri rezidentiale. Nu platiti nimic in plus fata de impozitul datorat. Doar trebuie depus formularul ITL 001 -Anexa pe 2016 la impozite si taxe locale precum si o declaratie ca nu desfasurati activitate si nu deduceti cheltuieli. Conatbilitatea se poate desfasura ca activitate si la terti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladirile persoanelor fizice cu sediu social pfa dmlDML2005 dmlDML2005 Buna ziua, Intrebarea mea este relativ la impozitul pe cladiri in cazul existentei la adresa respectiva a unui sediu social de PFA/firma pentru anul ... (vezi toată discuția)
Impozite și taxe locale elaorlea elaorlea Buna ziua, Am o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva.....Tatal meu este proprietarul unei case in care eu am sediu si desfasor activitate, ( avem ... (vezi toată discuția)
Garsoniera destinatie mixta vioboss2004 vioboss2004 Am sediul social in garsoniera in care locuiesc si am declarat la ONRC ca la acest sediu se desfasoara si activitatea firmei de contabilitate. Utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)