avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit prima casa

Buna seara. Dupa simularea care ni s a facut la banca am gasit un apartament care va fi gata in luna decembrie. Am platit rezervarea zilele trecute, iar astazi am semnat precontractul, urmand ca in termen de 3 zile sa platim diferenta de bani pana la 5% din suma creditului. Am sunat la banca ( BRD) sa intreb cand pot depune actele si mi a spus ca fondurile s au terminat azi. Problema este ca eu voi pleca din oras pentru ca urmeaza sa nasc, am intrebat daca ii pot face o procura sotului, el fiind titularul creditului, iar eu coplatitor si mi s a spus ca nu se poate. Ce e de facut? Care sunt urmatorii pasi? Riscam sa pierdem avansul de 5%? Daca as fi fost imobilizata la pat ce s ar fi intamplat?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:38, 14 Aprilie 2016
adelyna87 a scris:

Ce e de facut? Care sunt urmatorii pasi?

Este incurcata treaba caci sunteti intre doi rechini, banca si "dezvoltatorul".

adelyna87 a scris:

Riscam sa pierdem avansul de 5%?

Da.

adelyna87 a scris:

Daca as fi fost imobilizata la pat ce s ar fi intamplat?

Venea notarul acasa, contra cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat avans 10% pentru cumpărarea unui apartament nou, dar nu mi s-a acordat creditul ipotecar. cum îmi pot recupera banii de la constructor? Mirela Chivu Mirela Chivu Buna ziua! Pe 15 ianuarie 2018 am dat avans 6500 Ept achizitionarea unui apartament nou eu avind diferenta pina la 30000 E urmind ca restul de 35000 e sa fac ... (vezi toată discuția)
Am luat credit si i-am dat banii tatalui meu andrutzul andrutzul Am si eu o problema delicata. Inainte de nunta mea, tatal meu a vrut sa ia un credit. El este colonel pensionar. Banca nu i-ar fi dat intreaga suma pe care o ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe parinti mihai80 mihai80 Buna ziua, as dori sa stiu, daca am un credit de nevoi personale simplu la BRD fara giranti si coplatitori, la care am intarziat trei luni, poate sa-i execute ... (vezi toată discuția)