Sunt mama unui minor. Sunt parintele lui legal. Tatal copilului a furat acest copil. El nu este parinte legal. Este un barbat foarte violent si nu nu imi permite sa iau copilul si nici macar sa il vad. Ce pot face? La ce autoritate pot apela? Politia din comuna a fost mituita iar la protectia copilului din Slobozia m-am izbit de un zid. Minorul este copilul meu care a fost furat de tatal lui. Iar politia cand am facut reclamatie a facut in asa fel ca si copilul sa ramana la el.
Prin toate răspunsurile, se caută legalitatea tatălui de a fura un minor aflat în grija mamei!
Doamnă, nu aveţi altceva de făcut decât să deschideţi proces pentru autoritate părintească! Dacă domnul a recunoscut copilul între timp - şi o poate face oricând - veţi vedea copilul când vrea domnul!
Cu ajutorul politiei nu putea lua copilul.
Am avut multe situații de acest fel și politia nu are dreptul de a interveni.
Cu atât mai mult în situația în care tatal nu figurează în actul de nastere.
Nu inteleg, orice om de pe strada imi poate lua copilul? Tatal biologic nu avea nici un act care sa ateste ca este tatal biologic, cum de I-a dat politia copilul? Sa inteleg ca daca vecinul imi ia fata si spune ca e tatal ei, politia mi-o lasa acolo?
Cum adica nu se baga? Cazurile de rapire nu tin de ei? Atunci de cine, de mama omida?
Plangere la politie si daca nu se rezolva mergeti mai departe, fiecare sectie de politie raspunde altcuiva, nu sunt de capul lor.
In momentul de fata tatal biologic are vreun document care sa ateste ca el e tatal?
Au fost facut teste ADN. puteti fi sigura ca e dansul? Nu, atunci doar pentru ca e posibil ca el sa fie tatal nu are cum sa ia copilul.
Presa, avocat, nu lasati lucrurile asa.
Custodie comuna
Aurelianad
Buna ziua ,am o relație de 2 ani jumătate cu un bărbat cu 13 ani mai in vârsta,din care a rezultate un baietel de 15 luni acum! Băiețelul este recunoscut ... (vezi toată discuția)