avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare inscrisuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare inscrisuri

Buna ziua, sint intr-un proces de revizuire/fond avind ca obiect succesiune, in care niste intervenienti in interes propriu carora instanata de fond le-a respins cererea ca fiind persoane fara calitate procesuala activa, dar care in acest proces contesta inscrisurile in baza caraora am solicitat revizuirea, formulind o cerere de verificare de scripte si inscriere in fals. Cererea de interventie nu a fost timbrata nici in instanta de fond nici in recurs (exceptii invocate de mine si in acest proces). Intervenientii nu au calitate procesuala activa, nu sint mostenitori si nu au cumparat nici un bun de la autorul meu. Imi poate da cineva un sfat cum sa ma apar impotriva acestor intervenienti? Cu respect, va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:47, 17 Aprilie 2016
Ce sfaturi se pot da intr-o speta complicata ca a dvs. si mai ales fara a se vede dosarul?
Intrati pe sectiunea consultantii si puneti la dispozitie amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participarea intervenientilor in interes propriu la proces fara ca cererea sa fie timbrata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti intr-o problema. Am avut un proces constatarea calitatii de mostenitor in care niste persoane terte (nici rude nici ... (vezi toată discuția)
Cadru procesual in revizuire vasilema vasilema M-ar interesa sa aflu daca in cazul in care intr-un dosar de succesiune s-a respins cererea de interventie in interes propriu al unor intervenienti care nu ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti daca eposibil asa ceva. Am avut un proces in care niste persoane terte au formulat o cerere de interventie in ... (vezi toată discuția)