avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare CONCEDIU FARA PLATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare CONCEDIU FARA PLATA

Buna ziua,

Pot refuza o cerere de acordare a unui concediu fara plata?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 15 Aprilie 2016
Puteti refuza o astfel de cerere.
Am urmatoarea situatie: un angajat vrea sa se pregateasca pentru examenul de admitere in Politie si ne-a anunta astazi ca de luni doreste sa intre in CFS. Cum ma sfatuiti sa procedez?
Parerea mea este ca ar trebui sa-i aprobati un astfel de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata crucy crucy Am facut cerere de concediu fara plata si mia fost refuzata verbal ,fara a-mi spune motivul. Ce pot face sa raman in concediu fara plata ? (vezi toată discuția)
Buna ziua!am si eu urmatoarea situatie: -sunt in concediu de ... Ammelia Ammelia Buna ziua!Am si eu urmatoarea situatie: -sunt in concediu de crestere a copilului,care va implini 2 ani pe 22 septembrie 2023 -firma la care lucram inainte ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar ileanaturti ileanaturti Am avut un salariat in luna iulie, august si septembrie in concediu fara plata, la data de 4 octombrie vine si-mi aduce concediul medical pe lunile aug si ... (vezi toată discuția)