avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare CONCEDIU FARA PLATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare CONCEDIU FARA PLATA

Buna ziua,

Pot refuza o cerere de acordare a unui concediu fara plata?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 15 Aprilie 2016
Puteti refuza o astfel de cerere.
Am urmatoarea situatie: un angajat vrea sa se pregateasca pentru examenul de admitere in Politie si ne-a anunta astazi ca de luni doreste sa intre in CFS. Cum ma sfatuiti sa procedez?
Parerea mea este ca ar trebui sa-i aprobati un astfel de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata crucy crucy Am facut cerere de concediu fara plata si mia fost refuzata verbal ,fara a-mi spune motivul. Ce pot face sa raman in concediu fara plata ? (vezi toată discuția)
Concediu fara salar ileanaturti ileanaturti Am avut un salariat in luna iulie, august si septembrie in concediu fara plata, la data de 4 octombrie vine si-mi aduce concediul medical pe lunile aug si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am si eu urmatoarea situatie: -sunt in concediu de ... Ammelia Ammelia Buna ziua!Am si eu urmatoarea situatie: -sunt in concediu de crestere a copilului,care va implini 2 ani pe 22 septembrie 2023 -firma la care lucram inainte ... (vezi toată discuția)