avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract la achizitia unui apartament nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract la achizitia unui apartament nou

Buna ziua,

Am platit avansul de 1500 euro si am semnat un act de rezervare pentru un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni.
Constructorul e persoana fizica si a inceput sa ne impuna conditii abuzive inca de la semnarea acestui act de rezervare.
Apartamentul nu are cadastru si intabulare facut doar pentru el, exista aceste acte pentru tot blocul. Mai rau pe schita cadastrului apartamentul apare ca o camera mare si goala fara ziduri. Ne-a spus ca daca vrem acte pentru apartamentul spatiat sa platim 5 mil pentru ca se ocupa ei de obtinerea acestor acte. Deasemenea ne-am inteles sa spatieze apartamentul pana la semnarea precontractului, dar acum la 2 saptamani s-a razgandit si a spus ca nu va radica zidurile pana nu vom semna acest precontract.

Va rog mult sa ne ajutati cu un sfat, ce clauze trebuie sa punem in precontract pentru a ne proteja intotalitate de abuzurile acestui vanzator si a ne recupera macar o parte din banii dati avans, mentionez ca semnarea precontractului se vor da inca 1500 de euro.
Ultima modificare: Marți, 11 August 2009
elenadumi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ALEX123123 , utilizator 17:22, 13 Ianuarie 2012
O alta intrebare referitor la unul din punctele din antecontract apartinand promitentului cumparator:
"Declar faptul ca am luat cunostinta ca apartamentul nu a fost edificat" . Ce inseamna mai exact "nu a fost edificat" ?

Va multumesc,
Elena
Inseamna ca apartamentul nu a fost construit ! Deci ati cumparat un apartament in stadiu de proiect, urmand sa fie construit!:D
DACA EU SCANEZ PRECONTRACTUL CARE L_AMM FACUT CU VANZATORUL CINEVA IMI POATE SPUNE DACA ESTE CORECT, MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract apartament in constructie TheKindred TheKindred Buna ziua, Am rezervat un apartament intr-un bloc aflat in constructie (momentan blocul este ridicat \"la rosu\", se va finaliza la vara) si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Precontract vinzare cumparare romeo mart romeo mart intentionez sa cumpar un apartament am fost la notariat si am stabilit ceea ce trebuie adus de catre cei 2 vinzatori ce acte si am vrut sa fac actul autentic ... (vezi toată discuția)
Garsoniera fara cadastru car-men car-men Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera dar nu are cadastru. Urmeaza sa il faca cu un avans pe care i l-as da eu in urma semnarii unui antecontract. Ce ... (vezi toată discuția)