avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Executare silita Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Executare silita Intreprindere Individuala

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o situatie: pe o intreprindere individuala s-a transmis o executare silita de catre un birou executoresc pentru o suma de 75000, facturi neaachitate catre un furnizor. Pe acest II se deruleaza un contract de leasing unde mai sunt doi ani de plata. Pot sa se "atinga" de aceasta masina luata in leasing (as vrea ca ratele la leasing sa le platesc in continuare), ma refer la aceasta executare care a fost transmisa. Si aceasta nefiind singura datorie existenta, mai sunt alti 2 furnizori la care se inregistreaza facturi restante, se mai poate cere in aceasta etapa falimentul de catre administrator, se poate demonstra prin actele contabile ca venituriile pe firma au fost 10% chiar mai putin din valoarea datoriilor existente. Si daca se cere falimentul ce se intampla cu leasingul? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 17:59, 18 Aprilie 2016
Buna Ziua. Din moment ce masina este in leasing nu sunteti dvs. proprietar, sau intreprinderea individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"leasing-ul ma bantuie inca" sandyel sandyel Salutare,am luat un matiz in leasing in 2008 in 2010 am ramas dator si am returnat o de bunavoie ,ramanand in sarcina mea sa platesc ratele restante asigurarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita leasing teodora g teodora g buna ziua. as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: am avut un leasing financiar pentru un autoturism. In urma cu 2ani si jumatate nu am platit niste ... (vezi toată discuția)
Somatie executare leasing auto Savagabi Savagabi In septembrie 2008,am achizitonat prin leasing auto un autoturism logan.Pana in luna mai 2009 am achitat toate ratele la zi ,dar din cauza situatiei economice ... (vezi toată discuția)