avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neacceptare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neacceptare succesiune

Buna ziua. Daca santem 2 frati , si tata (necasatorit) imi face donatie pe toata averea (casa si terenuri) si ulterior eu nu vreau sa ma declar succesor, mai poate fratele face ceva pt. intoarcerea la masa succesorala a partii din donatie (la valoarea actualizata) care depaseste procentul liberalitatilor ? sper ca m-am facut inteles...multumesc
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 13:57, 11 August 2009
asa stiam si eu B-) intotdeauna un raspuns avizat...
Dacă ştiam că ştiţi nu mă mai oboseam...

:yeah:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul liberalităților excesive pentru un contract de donație Alex_100 Alex_100 Vă rog să-mi confirmați dacă calculul de mai jos este corect. Să presupunem că un defunct deținea un apartament în valoare de 80.000 EUR, o ... (vezi toată discuția)
Donatie cu scutire de raport. papapinguin papapinguin Buna seara, sper sa ma puteti ajuta in dilema pe care o am . Parintii mei detin un apartament si s-au decis printr-un contract de donatie cu scutire de ... (vezi toată discuția)
Donatie cu scutire de raport e_florin e_florin buna ziua ,am auzit de donatie cu scutire de raport ,as dori sa aflu daca donatia poate fi contestata de rudele donatorului dupa decesul ... (vezi toată discuția)