Marian Trutan 
	    	Contabil

Marian Trutan 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 OANA GHEORGHE	                   

Buna ziua, 
In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
	                    OANA GHEORGHE	                   

Buna ziua, 
In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)

alexandra68	                   

Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)
	                    alexandra68	                   

Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)

ASPAZIA	                   

Buna Ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme :
In situatia in care o societate si-a schimbat denumirea comerciala ( in data de 19 MAI 2009) si ... (vezi toată discuția)
	                    ASPAZIA	                   

Buna Ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme :
In situatia in care o societate si-a schimbat denumirea comerciala ( in data de 19 MAI 2009) si ... (vezi toată discuția)