avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu?

Buna ziua,
Revin cu urmatoarea intrebare: daca sotia si copilul pleaca din locuinta comuna datorita tensiunilor existente inainte sa fie initiata procedura de divort, sotul poate acuza sotia in vreun fel? Stiu ca pana acum cativa ani nu se putea parasi domiciliul pana nu era initiata procedura de divort, dar auzisem ca s-a schimbat acum
Astept raspunsul vostru
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:01, 19 Aprilie 2016
De ce nu se putea pana acum câțiva ani? Cine sau ce retinea un soț sa nu plece?
Soțul o poate acuza de ce vrea el, trebuie sa și dovedească.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire domiciliu cu copil minor gabriel32 gabriel32 Buna ziua. Întreb in numele unei prietene: ea, soțul și copilul de un an jumate locuiesc in aceeași casa cu socrii (intrări separate, spațiu separat). ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal VasilcoviciAnamaria1986 VasilcoviciAnamaria1986 Buna ziua! Am doi copii (2 ani si 9 luni si 6 luni) si de cand cu carantina nu ma mai inteleg cu sotul. El s-a hotarat ca nu mai vrea sa stea cu mine pentru ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma acuze de parasire de domiciliu , sa ma intorc acasa ? anita2303 anita2303 buna ziua , am o problema mai delicata sotul meu din senin mi-a spus ca vrea sa ne separam , ca nu mai stie ce simte ptr mine si ori pleaca el din casa ori ... (vezi toată discuția)