avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare definitiva si irevocabila

Buna seara!
Am avut un proces pe tema:exercitarea autoritatii parintesti.Actiunea a fost admisa asa cum am formulat-o in data de 28.10.2015 si pe 20.12.2015 am primit prin posta hotararea dar nu este definitiva si irevocabila .Actiunea nu a fost atacata.Va rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru a avea hotatrea definitiva si irevocabila si in cat timp se elibereaza.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:08, 20 Aprilie 2016
mergeti si o legalizati la Judecatorie - unde ati avut procesul
Mergeti la instanta care a judecat cauza in fond si formulati o cerere prin care solicitati eliberarea unei copii legalizate cu mentiunea ca, hotararea este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum investesc o hotarare judecatoreasca aduta68 aduta68 am terminat un proces in urma caruia trebuie sa primesc o despagubire de la o societate de asigurari ,dar nu stiu ce pasi trebuie sa urmez .Ajutatima va rog ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)