avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar penal

Buna ziua, proces deschis avand ca materie desfiinţare înscrisuri (art.315 lit. d NCPP), la ce se refera ....administrator care a cumparat mai multe firme cu datorii?!- multumesc
Cel mai recent răspuns: danolteanu , utilizator 17:31, 20 Aprilie 2016
Inscrisurile fiind un eventual contract de cesiune parti sociale sau alte acte semnate in vederea transmiterii societatii catre alte persoane ele pot fi desfiintate printr-o hoatarare a unei instante.
poate trece din nou societatea fostilor administratori printr-o decizie a instantei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citație daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Bună ziua. Dacă ești chemat în instanță în calitate de INTIMAT într-un dosar cu obiectul: desființare înscrisuri (art. 315 lit. d NCPP) și nu te ... (vezi toată discuția)
Art. 315. lit. d ncpp bdan87 bdan87 buna, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intimat (?) in dosarul cu obiectul: desfiintare inscrisuri(art,315 lit d. ncpp).. in urma cu 2 ani ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)