avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Buna ziua,

De curand am fost nevoit sa ma mut in casa parintilor datorita unor probleme legate de sanatatea acestora, amandoi sunt inca in viata, iar casa este pe numele lor. Mai am un frate dupa mama care inainte ca noi sa ne mutam la parinti isi vizita mama numai de cateva ori pe an dar, de cand noi am revenit in casa vizitele acestuia au inceput sa fie mai dese cel putin o data pe luna din diverse motive nicidecum ca l-ar interesa starea de sanatate a acesteia ba din contra de fiecare data isi agreseaza verbal mama si de aici scandal in toata casa ba chiar la ultima vizita in fata politistilor el facea pe victima ca de fapt noi l-am fi agresat verbal nicidecum ca scandalul a fost iscat de el, noi incercand sa intervenim tot verbal pentru a o scapa pe mama de gura nebunului. Fiecare vizita a acestuia nu face decat sa creeze o atmosfera tensionata in casa aproape de fiecare data mamei i se face rau vazand ca nu poate sa isi duca batranetile in linistea pe care noi incercam sa o mentinem. La ultima vizita acesta in momentul in care mamei i sa facut rau a pretins ca de fapt mama joaca teatru si ca de fapt ea nu ar avea nimic. Dupa parerea mea acesta nu vrea decat sa le agraveze starea de sanatate ca ulterior sa ma acuze pe mine de acest lucru, el acuzandu-ma deja verbal ca m-am mutat in aceasta casa pentru ca ei nu ar mai fi in deplinatatea facultatilor mintale si ca eu nu am alt scop decat sa ii manipulez asa cum vreau, lucru care este total neadevarat. Din nefericire acest individ inca mai are buletinul la aceasta adresa cu toate ca nu a mai locuit de mai bine de 20 de ani aici.Intrebarea mea este care ar fi procedura pentru ai interzice acestuia vizitele, ce pasi ar trebui urmati, de ce acte ar fi nevoie si cam cat ar dupa intreaga procedura?
Multumesc pentru timpul pe care mi l-ati acordat.
Cel mai recent răspuns: vios71 , utilizator 19:30, 20 Aprilie 2016
Faptul ca are buletinul pe acea adresa nu ii da dreptul de a intra sau de a sta in casa. Nu ii mai deschideti.
Daca ar locui in acea casa, fara sa fie coproprietar, atunci s-ar pune problema evacuarii in instanta.
Atunci cand i s-a facut buletinul la aceasta adresa el a pretins ca acolo unde sta ii este violata corespondenta si de aceea vrea ca adresa de corespondenta sa fie aici, dar se pare ca motivul lui era altul. El inca mai are lucruri lasate tot in mod special la parintii mei si pretinde ca are toate drepturile de a intra oricand in acest apartament. La ultima vizita a zis ca daca vrea el poate sa dovedesca in instanta ca acest apartament ar fi de fapt al lui si ca ar fi in stare chiar sa ne puna sa ii platim lui chirie, tot la ultima vizita am fost acuzati tot verbal ca noi i-am fi vandut deja din lucruri. In urma cu mai multi ani acesta isi facuse camera in care sta mama depozit de diverse obiecte butoaie, diverse recipiente in urma cu 1 an mama l-ar fi chemat sa se uite peste lucrurile pe care le depozitase si sa le aia pe cele care ii mai sunt de trebuinta pentru ca ea s-a saturat ca a ei camera sa fie de fapt depozit si, daca nu isi ia ce ii e de trebuinta ea le va arunca. El a venit s-a uitat nu a luat nimic pe motiv ca nu mai are ce face cu ele si mama a inceput sa ii arunce din lucruri nicidecum ca i le-ar fi furat si vandut.
Daca nu lociueste acolo si, vine doar ocazional nu aveti cum sa-l evacuati,nu-i mai deschideti usa,iar daca face scandal anuntati politia.
La ultima vizita dupa ce am apelat politia la numarul 112 dupa un numar telefon, am asteptat mai bine de 30-45 min si nu a venit niciun echipaj, in momentul cand am vrut sa sun din nou de pe acelasi numar am constat ca nu mi se mai raspunde cu toate ca am facut mai mult de 4 apeluri si la fiecare telefonul sunase de mai bine de 10-15 ori, in momentul in care am apelat acelasi serviciu de pe un alt numar de telefon mi s-a raspuns imediat. Intre timp individul sunase si el la politie pe motiv ca eu ma facusem ca sun si de fapt eu nu facusem acest lucru si posibil sa fi anulat prima mea interventie, in momentul in care el a sunat la politie s-a dus intr-o alta camera ca noi sa nu putem auzi ce vorbeste cu toate ca in casa era liniste, lucru pe care si eu il facusem la primul apel dar nu ca asi fi avut ceva de ascuns ci doar pentru faptul ca dlui urla cat putea la toti cei din casa.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2016
vios71, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme familiale vios71 vios71 Buna ziua, Suntem o familie cu un baietel de 9 ani care locuim impreuna cu parintii mei de la jumatatea anului 2015. Eu mai am un frate vitreg, numai dupa ... (vezi toată discuția)
Evacuare din spatiu ionut321 ionut321 Buna seara! Ce demersuri sunt necesare pentru a evacua pe cineva din spatiu? chiar si prorpiul fiu. Acesta nu mai locuieste la mine de 3 ani s-a mutat in alta ... (vezi toată discuția)