avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Model plangere politie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Model plangere politie

Buna ziua

Vreau sa va cer ajutorul cum se formuleaza, sa daca este un model de plangere catre polite. Motivul in scurt: Am dat la o persoana o suma de bani (nu prea ridicata: 800 Ron), pe un termen de 2+2 luni (sa-m ideie innapoi in doua transe). Prima transa de 350 Ron mi-a dat innapoi dupa 4 luni, restul refuza. De atunci au mai trecut alte 4 luni. Exista modalitate de a da o plangere la politie (in instanta nu vreu sa ma duc pentru o suma nu prea mare)? Toate tranzactiile au fost facute prin banca.
Tot acelasi persoana a sustras alte 1400 Ron de pe cardul meu, cardul respectiv eu am lasat ca sa plateasca unele lucruri, dar a sustras peste suma respeciva (6400 Ron) suma mentionata mai sus. Este posibil sau mai precis am sanse ca politia sa se ocupe serios de o asemenea problema?

Multumesc prealabil de ajutor
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:50, 20 Aprilie 2016
Pentru suma imprumutata ati incheiat contract de imprumut cu imprumutatul ?
Daca aveti incheiat contract de imprumut,initial notificati oficial imprumutatul cu obligatia restituirii sumei,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca nu aveti incheiat document justificativ pentru suma imprumutata,va confruntati cu sitiatie delicata,pentru ca va este greu sa probati obiectul,motivul acordarii sumei
Daca persoana a ridicat de pe cardul dv diferite sume de bani inseamna ca a avut acordul dv sa utilizeze cardul,i s-a comunicat codul PIN
Daca aveti posibilitatea sa probati ca persoana fara acordul dv a ridicat diferite sume de bani,puteti formula plangere la politie impotriva acesteia
Este problema delicata,pentru o plangere corect indreptatat este necesar de analizat anumite aspecte-posibil ca fapta sa fie incadrata drept abuz de incredere
Gasiti pe site "n" modele plangere,care trebuie personalizata cu datele din speta dv
Succes !
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2016
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)
Imprumut irina_istrate irina_istrate In cursul anului trecut, am imprumutat, esalonat, o ruda prin alianta cu sume de bani. Toate imprumuturile s-au efectuat din ianuarie pana in octombrie. La un ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20.000 de euro ... andreea27 andreea27 Buna seara! Supun atenției dvs.urmatoarea situație. Am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20000 de euro.Singura dovada a ... (vezi toată discuția)