avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clauza de instrainare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clauza de instrainare

Am un baiat din prima casatorie care doreste sa-si cumpere un apartament cu banii stransi de el. Eu m-am recasatorit si am o fetita. La apartamentul pe care il ia baiatul vreau si eu si el sa fiu trecuta doar eu ca mama cu clauza de instrainare. Eu fiind recasatorita acum si avand si un copil, vreau sa stiu daca actualul sot si fetita din a doua casatorie au dreptul la acest apartament. Mentionez ca de clauza de instrainare nu stim decat eu si baiatul. Ce fel de probleme pot sa apara?
Daca baiatul a strans banii, ca ce sa fiti trecuta si dv.?
Ce inseamna, la dv., clauza de instrainare? Ca eu nu stiu astfel de clauze si e necesar sa inteleg ca sa va ajut.

Puteti expune toata situatia, ai cui sunt banii, toti, cine ce stie etc.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)
Minor- schimbare domiciliu minor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna ziua as avea o intrebare am o fata de 8 ani jumate si a fost incredintata tatalui definitiv si irevocabil eu locuiesc in spania iar fostul sot in ... (vezi toată discuția)
Succesiune,mostenire andynagy13 andynagy13 mama meea este recasatorita de 15 ani cu tatal vitreg,eu sunt copilul din prima casatorie.mamei dupa partajul cu primul sot ia revenit un apartament cu 2 ... (vezi toată discuția)