avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... SANCTIONARE PERSONAL DIDACTIC
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

SANCTIONARE PERSONAL DIDACTIC

UNUI CADRU DIDACTIC I SE APLICA O SANCTIUNE DE CATRE CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL SCOLII,IN URMA UNUI RAPORT INTOCMIT DE CATRE COMISIA DE CERCETARE DISCIPLINARA .PERSOANA IN CAUZA FACE CONTESTATIE LA INSPECTORATUL SCOLAR,UNDE I SE RESPINGE CONTESTATIA/INTREBARE: 1.ESTE LEGALA RETRAGEREA SANCTIUNII DE CATRE SCOALA? 2.IN CAZUL INAINTARII IN INSTANTA,CINE RASPUNDE-SCOALA SAU ISJ?
Cel mai recent răspuns: CORINASANDRU , utilizator 19:37, 21 Aprilie 2016
1. Detaliati partea cu retragerea.

2. Contestatia se depune impotriva deciziei de sanctionare emisa de catre unitatea de invatamant.
Isj solicita (recomanda)in urma unei note de inspectii care a avut loc dupa respingerea contestatiei la ISJ ,retragerea din partea scolii a sanctiunii pe baza faptului ca s-a depasit termenul de 30 de zile.intrebarea este;cei de la isj ,in urma analizarii documentatiei com. de cercetare disciplinara nu au observat acest lucru atunci cand au respins contestatia persoanei in cauza?
Probabil ca nu ... acum totul este in curtea unitatii de invatamant.... ei vor trebui sa decida daca mentin sau revoca sanctiunea aplicata.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta disciplinara mihaela_h mihaela_h Buna seara Sunt profesor si am o problema. La sfarsitul acestui an scolar am fost tinta unei anchete desfasurata de inspectoratul scolar in urma unei ... (vezi toată discuția)
Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)
Comisia de cercetare disciplinara ionigeo ionigeo Sunt cadru didactic auxiliar la un liceu. Dupa parerea directorului, care nu este si a mea, am incalcat disciplina muncii. Cine propune comisia de cerecetare ... (vezi toată discuția)