avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Excluderea din tabloul avocatilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Excluderea din tabloul avocatilor

am fost exclus din tabloul avocatilor , din cauza faptului ca nu am urmat cursurile IINPPA...Urmatorul pas este trimiterea deciziei la ANAF de catre Barou sau trebuie sa ajung personal.....acum stau la 600 de km de acea localitate...poate ma indruma cineva..cum pot proceda....Se poate trimite prin fax,oare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:46, 21 Aprilie 2016
Sunați la ANAF ca sa ii întrebați dacă le convine prin fax.
Se poate si prin posta dar vedeți ca trebuie și o cerere completata și semnata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil AncaIoanaGal AncaIoanaGal Buna,as avea nevoie de un sfat sau de o indrumare la dumneavoastra...Momentan sunt in ccc,bebe are 1 an si 7 luni,si sunt insarcinata din nou,DPN 15 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum schimb avocatul indrumator? ContSters60315 ContSters60315 Sunt avocat stagiar,aflat in al doilea an de stagiatura.Am ajuns la un moment de rascruce (nu foloseste nimanui sa-l mentionez aici) si am ajuns la concluzia ... (vezi toată discuția)