avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - casa de marcat

Buna ziua ,
PFA - activitate servicii de cazare pensiune .
Intrebarea este daca sunt obligata prin lege sa am casa de marcat . Incasarile pana acum le-am facut cu chitante .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:13, 21 Aprilie 2016
Da, va trebuie casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa traducator, am cif, pot sa iau casa de marcat ? oliviacarmen oliviacarmen Ajutor! Sunt PFA traducator, inregistrat la ANAF (am CIF), dar nu la ORC(nu am CUI). Vreau sa-mi iau casa de marcat. Pot? Am vazut ca din unul din actele ... (vezi toată discuția)
Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)
Casa de marcat? B_Sorin B_Sorin Am un PFA de cateva luni si activez in domeniul serviciilor (organizare evenimente). Am avut un eveniment la un mall care mi-a cerut factura si plata mi-o face ... (vezi toată discuția)